Wij helpen u graag

Voortvarend met verkoop

020-6471990
info@deltam.nl

Frenk Bartels:
voortvarend met verkoop

De verkoop van uw woning verdient maar één soort aandacht: de maximale! Vanuit die visie zet Frenk Bartels uw plannen om tot een succesvolle praktijk. Met oneindig enthousiasme en niet aflatende inzet hameren wij net zolang op alle details totdat uw woning is verkocht zoals u wenst.

Neem contact op

Voortvarend verkoopplan

Tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis stellen wij samen een stappenplan op. Wij willen u met deze werkwijze laten zien dat wij zeer gedetailleerd te werk gaan om zo uw woning goed en succesvol te verkopen.

Professionele presentatie

Uiteraard plaatsen wij uw woning op Funda, op onze eigen site, op de zeer complete en heldere site van de MVA (Makelaars Vereniging Amsterdam) en via onze raampresentatie in de etalage van ons kantoor. In minder dan twee dagen weet eigenlijk “de hele wereld” dat uw woning te koop staat! Doorgaans werken wij met professionele foto’s en overtuigend en enthousiast geschreven teksten met als uitkomst: een opvallende en een zeer verzorgde presentatie waarmee wij de juiste doelgroepen bereiken. Dat is onze kracht. Daar gaat het allemaal om! De praktijk bewijst keer op keer dat een hoogwaardige presentatie de verkoop bespoedigt, ook in een moeilijke markt.

Neem contact op