B.V. Deltam Makelaardij o.g. is dé specialist in het taxeren van alle soorten onroerende zaken. Wij verrichten enkele honderden taxaties per jaar voor particulieren, banken, verzekeringsmaatschappijen en gemeenten.

Wanneer u een huis koopt of wanneer u uw eigen huis gaat verbouwen, dan heeft u doorgaans een taxatierapport nodig voor het afsluiten of oversluiten van een hypotheek. Financiert u met Nationale Hypotheek Garantie (NHG)? Of bent u van plan om uw huis of appartement te verkopen? Of wilt u gewoon weten wat uw woning waard is of gaan jullie wellicht uit elkaar? Wij zorgen voor een uitgebreid en goed onderbouwd taxatierapport. Door ons specialisme hierin kan dit altijd op korte termijn. Banken stellen tegenwoordig zware eisen aan een taxateur en aan een taxatierapport, B.V. Deltam Makelaardij voldoet aan al deze eisen! Wij zijn VastgoedCert. gecertificeerd en aangesloten bij het NWWI en de TaxateursUnie. Onze taxatierapporten worden dus door alle banken geaccepteerd!

Meer dan 40 jaar ervaring

Door onze ruime ervaring van meer dan 40 jaar mogen wij als één van de weinige kantoren taxeren ver buiten ons werkgebied!

Kijk op de kosten

Neemt u voor taxatietarieven contact met ons op zodat wij u een helder beeld over de te verwachten kosten kunnen geven. Overigens zijn de taxatiekosten doorgaans fiscaal aftrekbaar, indien deze verband houden met het verkrijgen van een hypothecaire lening.