Wij helpen u graag

Nieuwe ontwikkelingen

020-6471990
info@deltam.nl

Deltam Makelaardij

Deltam Makelaardij is zeer actief in Amsterdam Zuid waar ons kantoor tevens gevestigd is. Het gebied in de omgeving van het Olympisch Stadion is een zeer populair deel van de stad waar men graag wil wonen en verblijven. De woningen zijn ruim en comfortabel en de buurt veilig, veelzijdig en perfect bereikbaar.

In Amsterdam Zuid ontbreekt het men aan niets! Goede scholen, leuke winkels, kwaliteitsrestaurants, gezellige eetcafés, moderne fitness clubs, prachtige stadsparken en nieuwe ontwikkelingen.

Neem contact op

Levendig Stadionplein

Het voormalige lege plein, met verder alleen een FEBO, heeft nu twee grote gebouwen gekregen. Het Noordblok met 100 woningen waarvan 30 in de sociale huur sector, en het Zuidblok met haar grote overkraging. Omdat het plantsoen verbreed is, moesten er parkeerplaatsen worden opgeheven. Deze plaatsen zijn allemaal teruggekomen in de ondergrondse parkeergarage onder het Zuidblok. Alleen buurtbewoners kunnen via kentekenherkenning gebruik maken van de 161 plaatsen in de garage. Door de horeca en winkels wordt het plein nu een mooie locatie om te verblijven en door de teruggekeerde zaterdagmarkt krijgt het plein z’n levendigheid terug.

Op dit moment is het hele plein klaar en heeft echt alles! Een extra grote Albert Heijn, een goede viswinkel, gezellige koffie bars zoals Vascobelo, Stach en het Vlaamsch Broodhuis, diverse top restaurants zoals Bar Alt, het Amsterdamse Proeflokaal, Zuid, Jack Dish en het nieuwe Neni. Voor de echte zoetekauwen zijn er de Drie Graafjes en de Italiaanse ijssalon Da Vinci.

Neem contact op