Nieuwe ontwikkelingen

Deltam Makelaardij is zeer actief in Amsterdam Zuid waar ons kantoor tevens gevestigd is. Het gebied in de omgeving van het Olympisch Stadion is een zeer populair deel van de stad waar men graag wil wonen en verblijven. De woningen zijn ruim en comfortabel en de buurt veilig, veelzijdig en perfect bereikbaar.

In Amsterdam Zuid ontbreekt het men aan niets! Goede scholen, leuke winkels, kwaliteitsrestaurants, gezellige eetcafés, moderne fitness clubs, prachtige stadsparken en nieuwe ontwikkelingen.

Momenteel wordt het Stadionplein geheel vernieuwd en ontwikkeld en zal in 2016 een plek zijn waar mensen wonen, winkelen en ontspannen. Het plein zal verdeeld worden in een complex met luxe huurappartementen, winkels en een parkeergarage én complex met  de ‘Culina Experience'. In de bovenste twee lagen van dit gebouw komt een hotel met ongeveer 100 hotelkamers en op de onderste twee lagen komt een smaakmuseum ‘Culina Experience', met een museumgedeelte, kooktheater, proeflokaal, kookschool. Boven op het dak komt een tuin. In de parkeergarage komen parkeerplaatsen voor vergunninghouders uit de buurt en plekken voor het hotel en het ‘smaakmuseum'.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!