Vorige | Volgende
Verkocht

Van Tuyll van Serooskerkenweg 33 - 2 AMSTERDAM, Stadionbuurt/Zuid

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-6471990

info@deltam.nl

Omschrijving

English translation see below Zeer charmant, in de breedte opgezet en uiterst smaakvol afgewerkt appartement op de tweede verdieping met twee slaapkamers gelegen in een rustige straat in de zeer gewilde Stadionbuurt, in Amsterdam-Zuid. Het appartement heeft een woonoppervlak van 66 m², een berging van 10 m2 op de zolderverdieping en een balkon op het Zuiden, alwaar u gedurende de hele dag heerlijk...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1906-1930
Wijk
Stadionbuurt/Zuid
Ligging
In woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel
Klasse E

Omschrijving

English translation see below

Zeer charmant, in de breedte opgezet en uiterst smaakvol afgewerkt appartement op de tweede verdieping met twee slaapkamers gelegen in een rustige straat in de zeer gewilde Stadionbuurt, in Amsterdam-Zuid. Het appartement heeft een woonoppervlak van 66 m², een berging van 10 m2 op de zolderverdieping en een balkon op het Zuiden, alwaar u gedurende de hele dag heerlijk kunt genieten van de zon.

De Van Tuyll van Serooskerkenweg kenmerkt zich door de breedte, de groenstrook in het midden van de weg, de brede stoep en de twee speeltuintjes. De Stadionbuurt is enorm populair, mede dankzij de recente ontwikkeling van het Stadionplein en de ligging nabij de Zuid As. In de directe omgeving is een variëteit aan fijne restaurants, terrassen, een nieuwe Albert Heijn en verdere (luxe) winkels aan het vernieuwde stadionplein. Sportfaciliteiten zoals het Olympisch Stadion en natuurlijk niet te vergeten het park Schinkeleiland, Vondelpark, Beatrixpark en Amsterdam Bos zijn er voor de dagelijkse ontspanning en allemaal vlak in de buurt. Er is tevens een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (diverse bus- en tramverbindingen en station Zuid WTC) en uitvalswegen (ringweg A-10). De tramlijnen 16 en 24 (o.a. richting centrum) zijn dichtbij. Parkeren kan direct voor de deur (via het vergunningstelsel). Momenteel is er geen wachttijd en tot op heden zijn er twee vergunningen mogelijk.

Indeling:
Bij binnenkomst op de tweede verdieping is het meteen duidelijk wat voor een fijn appartement het betreft. De hal is riant en voorzien van een prachtige houtenvloer. De woonkamer en suite is zeer ruim en is gelegen aan de straatzijde, er is een charmante schouw en twee praktische vaste kasten aanwezig. Door de vier grote ramen is de woonkamer zeer licht. Vanuit de hal treft u de moderne badkamer, met dubbele wastafel, toilet, en ruime inloopdouche. De keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement en modern en keurig onderhouden en voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals koelkast met vriesvak, vaatwasser, 5-pits gaskooktoestel, combi-oven en afzuigkap. In een van de kastjes zit de cv-installatie weggewerkt. Aan de achterzijde zijn ook de twee slaapkamers gelegen, beide met openslaande deuren naar het balkon. Op de zolderverdieping ligt aan de voorzijde de ruime berging, waar ook de wasmachineaansluiting zich bevindt.

Kortom, een heerlijk appartement waar u zo in kunt in een fantastische buurt!

Specificaties:
- Actieve vereniging van eigenaren met 4 leden;
- Servicekosten bedragen € 95,- per maand;
- Eigen cv-installatie (Nefit 2009);
- Voorzien van mooie houten vloeren;
- Erfpacht € 487,69,- per jaar, herziening per 15-11-2054;
- Woonoppervlak 66 m2, balkon 7 m2, berging 10 m2, conform NEN meting;
- Oplevering in overleg.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Very charming apartment, set up across the width of the house, extremely tastefully finished, on the second floor, with two bedrooms, located in a quiet street in the very much wanted Stadionbuurt in Amsterdam Zuid. The apartment has a living area of 66 m2, a storeroom of 10 m2 in the attic and a balcony facing south, where you can enjoy the sun all day.

The Van Tuyll van Serooskerkenweg is a wide street with a green area in the middle, a wide sidewalk and two small playgrounds. The Stadionbuurt is enormously popular, also thanks to the recent development of its Stadionplein and its location near the Zuid As. In the direct vicinity are a variety of fine restaurants, terraces and a new Albert Heijn supermarket and more fine shops on the Stadionplein. Sporting facilities such as the Olympisch Stadion and of course park Schinkeleiland, Vondelpark, Beatrixpark and Amsterdamse Bos for daily recreation are all nearby, just like public transport, several bus and tramlines, Zuid WTC station and exit roads (ring road A-10). Trams and busses to the city center are also nearby. Parking in front of the house (through parking license system). There is no waiting time at the moment and up to now two licenses are possible.

Lay-out:
On entering the house on the second floor it is immediately clear that it concerns a nice apartment. The hall is spacious and has a beautiful wooden floor. The livingroom en suite is very large and facing the street. It has a charming fireplace and two practical built-in cupboards. The four large windows make the room very bright. From the hall one enters a modern bathroom with double wash basin, toilet and a large walk-in shower. The modern and neatly kept kitchen lies at the back of the house and is provided with various built-in equipment, such as a fridge with freezer, dishwasher, gas cooker with 5 rings, comb-oven and hood. The central heating system is cleverly maneuvered in one of the cupboards. At the back of the house are the two bedrooms, both with French windows opening to the balcony. Washing machine facilities are in the spacious attic at the front of the house.

In short: a lovely apartment for immediate occupation in a fantastic neighbourhood!

Specifications:
- Active Home Owners Association with 4 members;
- Service costs € 95,- per month;
- Private central heating system (Nefit 2009)
- Provided with nice wooden floors;
- Ground lease € 487,69 per year; revision 15-11-2054
- Living area 66 m2, balcony 7 m2, storeroom 10 m2, according to NEN measurements
- Delivery in consultation.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
66 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
7 m²
Externe bergruimte
10 m²
Bruto inhoud
180 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, dubbele wastafel
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Energielabel
Klasse E
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Nefit
Bouwjaar ketel
2009
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
AB
Indexnummer
3
Perceel
2426
Eigendomssituatie
Erfpacht
Ligging
In woonwijk, vrij uitzicht

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
parkeervergunningen

Foto's

Kaart Van Tuyll van Serooskerkenweg 33 - 2 AMSTERDAM, Stadionbuurt/Zuid

naar Van Tuyll van Serooskerkenweg 33 - 2 AMSTERDAM, Stadionbuurt/Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Neem contact met ons op!

"Bij ons start de goede samenwerking met u met de juiste klik en 100% vertrouwen!"

Contact opnemen